Треньорът на Септември (София) Светослав Петров беше много разочарован след четвъртата поредна загуба на тима си. Столичани паднаха с 0:2 от последния в класирането Спартак във Варна.

Той отдаде поражението най-вече на индивидуални грешки, но не подмина и съдийството, което според него е ощетило Септември.
  
"За пореден път груби индивидуални грешки повлияха на крайния резултат. Не ни се получава, каквото и да правим. Съжалявам много, защото за пореден път не играем лошо, особено през второто полувреме, но си тръгваме с празни ръце", коментира Петров след мача във Варна.
  
"Да, Шейтанов направи грешка, но в такива моменти проличава силата на всеки играч. Лошо е, когато се натрупат, защото пречат на отбора", каза той.
 
"За мен имаше чиста дузпа за нас и това решение повлия на крайния резултат. Имахме положения, играхме добре, но не ни дадоха дузпа. Лично аз нямам спомени главният съдия да не даде дузпа, когато го повикат да гледа ситуацията на монитора", добави треньорът на Септември.
 
"Много уважавам бате Митко, господин Димитров, както и Георги Чиликов, но не мога да приема да говорят какви ли не неща на съдията, докато гледа повторението на ситуацията", добави Светльо Петров. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023