ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

С два мача тази вечер приключват първите срещи от 1/8-финалите на Шампионската лига.

След снощното зрелище на "Анфилд", в което Реал (Мадрид) стъпи с единия крак в следващата фаза след 5:2 над Ливърпул, а същото може да се каже и за Наполи (2:0 над Айнтрахт), сега погледите са отправени към Милано и Лайпциг.

Интер посреща Порто на свой терен от 22:00 часа с лек превес в баланса помежду им в Шампионската лига- две победи за италианците, равенство и победа за португалците.

Порто пристига без контузените Габриел Версон и Мейшедо, а до последно под въпрос остават Еванилсон, Галено, Кардосо, Отавио и Матеус Урибе. Интер няма да може да разчита Далберт и Хоакин Кореа.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Миланският гранд ще гони първи  четвъртфинал в Шампионската лига от 2011 година насам. Гостите от Порто обаче се представят много успешно срещу италианските отбори в евротурнирите под ръководството на Серджио Консейсао. Те вече отстраниха Рома и Ювентус именно на осминафиналите на Шампионската лига, съответно през 2018/19 и 2020/21, а през миналия сезон записаха победа и реми срещу Милан в груповата фаза, след което елиминираха Лацио в Лига Европа. 


ИИнтерНТЕР - ПОРТОПорто
Начало: 22:00 часа (пряко по РИНГ)
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Съдия: Сърджан Йованович, Сърбия
 

Вероятни състави:

ИНТЕР: Онана, Бастони, Черби, Шкриняр, Димарко,Мхитарян, Чалхоноглу, Барела, Дармиан, Джеко и Л. Мартинес

ПОРТО: Коща, Заду, Маркано, Пепе, Жоао Марио, Акино, Ехстакио, Груич, Франко, Т.Мартинес, Тареми

В другия двубой от вечерта в турнира на богатите РБ Лайпциг посреща Манчестър Сити. "Гражданите" влизат в мача като фаворит, макар балансът между двата тима да е 1:1 победи при голова разлика 7:5 за Сити.

Миналия сезон двата отбора бяха в една група в Шампионската лига. "Гражданите" спечелиха с 6:3 в Манчестър, а Нкунку реализира хеттрик. РБ Лайпциг спечели в Германия с 2:1, но срещата нямаше значение за крайното класиране. Това е единствената загуба на Ман Сити от германски отбор в Шампионската лига от 17 мача.

Гулачи, Диало и Олмо няма да играят за германците заради контузии. За манчестърци мача пропускат Аймерик Лапорт, Бенжамен Менди, Джон Стоунс и Кевин де Бройне.

ЛайпцигРБ ЛАЙПЦИГ - МАНЧЕСТЪР СИТИ Манчестър Сити
Начало: 22:00 часа (пряко по bTV Екшън)
Стадион: "Ред Бул Арена", Лайпциг
Съдия: Сердар Гьозюбююк (Нидерландия)

Вероятни състави:

РБ ЛАЙПЦИГ: Бласвих, Раум, Гвардиол, Оргбан, Клощерман, Шлагер, Лаймер, Собослай, Форсберг, Вернер, Силва

МАН СИТИ: Едерсон, Аке, Аканджи, Диаш, Уокър, Гюнгоган, Родри, Б. Силва, Грийлиш, Холанд, Марез

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК