Лудогорец гостува на Милсами (Орхей, Молдова) в реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят е днес от 18:00 часа българско време и ще бъде предаван по Диема спорт, както и в БЛИЦ TV. В първата среща молдовският шампион шокира разградчани с 1:0. Това бе и дебютът на Бруно Рибейро начело на Лудогорец. Последва и втора поредна загуба -с 0:2 от Литекс на старта на "А" група, което допълнително утежни положението в разградския тим.

Португалецът и целият отбор са изправени пред пропаст, която или ще бъде прескочена, или всичко ще се срине още съвсем в началото на сезона. Евентуално отпадане ще бъде трагедия не само за Лудогорец, а и за целия български футбол. На фона на миналогодишното участие в групите на Шампионската лига сбогуване на толкова ранна фаза тази година ще бъде катастрофа за целия проект Лудогорец.

Ако в първата среща в Разград оправдание бе липсата на Марселиньо, днес няма такава. Бразилецът е на линия и ще започне в стартовия състав, след като изтърпя наказание. Бруно Рибейро няма проблеми с контузени или наказани футболисти и може да избира между всички звезди, включително и новите скъпи попълнения.

Домакините ще бъдат без един от лидерите си Ромео Сурду, който е контузен. Все още не е ясно дали това не е финт от страна на молдовците и бившият нападател на Стяуа да се появи в състава. Босът на Милсами - 28-годишният скандален олигарх Илан Шор, вече обяви премиите за отстраняване на Лудогорец. Всеки един от отбора ще се качи на чисто нов автомобил.

Победителят от тази двойка чака в третия квалификационен кръг по-добрия от Шкендербеу (Албания) - Крусейдърс (Северна Ирландия). След първата среща албанците с Венцислав Христов в състава водят с 4:1, реваншът също е днес.

Милсами - Лудогорец

Днес от 18:00 часа
Стадион: "Комплексул Спортив Районал"
Пряко по Диема спорт, БЛИЦ TV
Съдия: Свен Ерик Едвартсен

Вероятни състави:
5_1.jpg
МИЛСАМИ
: Раду Мицу, Денис Расулов, Овие Шедрак, Адил Раили, Юлиан Ерхан, Карло Белак, Андрей Кожокари, Артур Патраш, Георге Андроник, Александру Антонюк, Кристиан Буд
Резерви: Георге Бантиш, Петру Раку, Вадим Болохан, Александру Суворов, Йевхен Заричнюк, Дюлгиер, Сливка
Контузени: Ромео Сурду, Корнел Геци; Наказани: няма
Треньор: Юри Осипенко


22.JPG
ЛУДОГОРЕЦ: Владислав Стоянов, Сисиньо, Козмин Моци, Александър Александров, Йордан Минев, Светослав Дяков, Андрей Препелица, Върджил Мисиджан, Джоди Лукоки, Марселиньо, Жуниньо Кищада
Резерви: Милан Борян, Георги Терзиев, Браян Ангуло, Лукас Саша, Абел Анисе, Михаил Александров, Вандерсон, Цветелин Чунчуков
Контузени: няма; Наказани: няма

Милсами в Шампионска лига - 1 мач, 1 победа
Милсами общо в Европа - 11 мача, 3 победи, 3 равенства, 5 загуби

Лудогорец в Шампионска лига - 21 мача, 6 победи, 5 равенства, 10 загуби
Лудогорец общо в Европа - 31 мача, 12 победи, 7 равенства, 12 загуби

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16