Една от звездите на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку изригна след загубата с 1:2 от Севиля на "Олд Трафорд", довела до отпадане от Лига Европа. Белгиецът пропусна няколко положения, но обвини останалите, че "са се скрили" в решителната битка.

"Някои събития просто минаха покрай определени играчи, някои се скриха. Разочарованието е огромно, защото смятам, че започнахме мача добре, а после постепенно Севиля иззе контрола върху срещата.

Имахме някои половинчати шансове, от които не се възползвахме, а те вкараха първия гол. Оттам нататък опитахме да ги догоним, но последва още едно попадение за тях, което беше голям удар. До края натискахме, но не беше достатъчно. Трябваше да се справим по-добре заради качеството, с което разполагаме, трябваше да се класираме. Не го заслужихме, защото не бяхме достатъчно добри", каза белгиецът след мача, след което написа в социалните мрежи - Никога не бих критикувал моите съотборници! Да скриеш лицето си, когато е тъжно в съблекалнята, е нещо нормално… Резултатът е ужасен, но ние сме Манчестър Юнайтед и с вашата подкрепа ще се върнем. Предстои ни още един голям мач, време е да се подготвим за него. Имам 200 гола в моята все още млада кариера, но е време да прибавя и трофеи. Време е да се трудя по-здраво от всякога”.

РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И СТАТИСТИКА В ШАМПИОНСКА ЛИГА