Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе коментира поражението с 0:2 от Байерн в реванша в Мюнхен и отпадането от 1/8-финалите на Шампионската лига (0:3 общ резултат). Звездата логично беше в минорно настроение след мача. "Разочаровани сме. Трябва да продължим напред. Ако погледнете състоянието на двата отбора, ще видите, че те имат състав, изграден да спечели Шампионската лига", каза Мбапе. 

"В началото на сезона казах, че ще дадем всичко от себе си. Играхме на максимума от възможностите си. Ще предизвикаме себе си и ще се върнем към ангажиментите си във вътрешния шампионат", коментира французина, цитиран от RMC Sport.

Нападателят на парижани, които за втора поредна година отпаднаха още от първия си противник в директните елиминации на Шампионската лига, освен за мача опита да говори и за спекулациите около неговото евентуално напускане на клуба.

"Мисля ли за бъдещето си? Не, не, спокоен съм засега. Единственото нещо, което има значение за мен този сезон, е спечелването на шампионата. И тогава ще видим", каза още Мбапе.