Близо 10 000 празни места ще има тази вечер на стадион "Васил Левски" при домакинството на Лудогорец на Базел. Двубоят от група "В" на Шампионската лига ще започне в 21:45 часа и ще бъде предаван по БТВ Екшън и с картина в БЛИЦ.

Това е много необичайно за мач от най-комерсиалния и гледан клубен турнир, но интересът към мача на разградчани с Базел е нисък. На касите свободно се продават билети за сблъсъка с швейцарците, но желаещите да си купят не са много. В интернет сайтовете дори част от запалянковците, закупили пакетни билети за трите мача от групата, се опитват да намерят купувачи на пропуски.

Припомняме, че преди срещата с Реал (Мадрид) (1:2) от Лудогорец пуснаха пакетни билети за трите домакински мача, от които бяха продадени 32 000 бройки. Много от феновете обаче си закупиха пропуските най-вече за мачовете с испанския тим и Ливърпул и се опитват да продадат дори и на загуба тези за двубоя довечера.

Времето по време на сблъсъка ще бъде добро - ще е ясно, а температурата ще е около 13 градуса.


Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа