ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Реал (Мадрид) подчини италианския шампион Наполи с 3:2 на неговия стадион „Диего Армандо Марадона“ в мач от втория кръг в група C на Шампионска лига и оглави временното класиране с пълен актив от 6 точки. По-рано в другия мач от тази група Спортинг (Брага) също спечели с 3:2, но при визитата си на дебютанта в турнира Унион Берлин.

Лео Йостигор (19) даде начало на головото шоу, след като вратарят Кепа Арисабалага увисна при центриране и удар с глава на Натан прати топката в напречната греда, Последва добавка на Йостигор за 1:0.

До края на първото полувреме „кралете" осъществиха пълен обрат след голове на Винисиус Жуниор (27) и асистиралият му Джуд Белингам (34), който за гола си комбинира с бразилеца, финтира Лоботка и с шут от близко разстояние вкара за 1:2.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

В началото на втората част Пьотр Желински (54-дузпа) бе точен от 11-метров наказателен удар за Наполи, отсъден за игра с ръка на Дани Карвахал. Натискът на Наполи продължи в следващите минута. В 57-ата минута Хвича Кварацхелия подаде за Желински, който стреля от границата на наказателното поле на Реал, но Кепа отново показа завиден рефлекс и отрази.

Гостите успяха да върнат аванса си в 78-атаминута, когато след центриране от корнер топката бе избита. Федерико Валверде бе позициониран на границата на наказателното поле и с топовен удар от воле матира Алекс Мерет, който в опита си да боксира вкара кълбото в собствената си врата за 2:3.

Наполи имаше възможност да изравни резултата в 82-ата минута, когато след разбъркване в наказателното поле на Реал, Натан се опита да стреля, но точно преди удара Ферлан Менди изчисти топката.

След този успех Реал оглавява групата с актив от 6 точки, докато Наполи остава на 2-ро място с 3 пункта.

Група C
19:45 часа Унион Берлин – Спортинг (Брага) 2:3

1:0 Шералдо Бекер (30), 2:0 Шералдо Бекер (37), 2:1 Сику Ниакате (41), 2:2 Брума (52), 2:3 Андре Кастро (90+4)

22:00 часа Наполи – Реал (Мадрид) 2:3
1:0 Лео Йостигор (19), 1:1 Винисиус Жуниор (27), 1:2 Джуд Белингам (34), 2:2 Пьтр Желински (54-дузпа), 2:3 Алекс Мерет (78-автогол)

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!