Голмайсторът на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо надъха феновете на тима и им обеща „магическа вечер” срещу Волфсбург в реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига. Срещата е във вторник от 21:45 часа българско време, а „кралският” клуб има да наваксва 2 чисти гола пасив след първия мач.

„Във вторник съм уверен, че ще бъде една магическа вечер за нас. С вашата помощ футболистите ще дадат всичко от себе си, за да елиминират съперника и да продължат напред. Да живее Мадрид!” обърна се Роналдо към феновете на „белия балет”.

„Отборът е уверен, треньорът има вяра в нас, а и нашите почитатели трябва да вярват. Няма да е лесно и ще бъде необходимо да запазим спокойствие и да бъдем търпеливи. Трябва да знаем как да изстрадаме победата. Единствената опция пред нас е да продължим напред. Само това ще ни задоволи както нас играчите, така и феновете”, допълни нападателят.

„Развълнуван съм и съм уверен в нашите възможности. Трябва обаче да се борим през всичките 90 минути и да сме задружни, защото само така ще успеем”, завърши португалският национал.

 Резултати, програма и класиране в Шампионска лига - ТУК !!!