Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира нулевото равенство с Базел в София в мач от петия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Именно със швейцарския тим разградчани ще се борят до последно за третото място в класирането в Група "А", което дава право на участие в Лига Европа напролет.

"Разочарован съм, защото имах вътрешното усещане, че ще победим, но не се получи. С оглед на развитието и на другия мач, резултатът е добър. Аз лично имам надеждата, че може да вземем нещо в Париж. Владо Стоянов ли беше големият герой днес? Моето мнение, като лаик - да. Владо Стоянов е уникален вратар какъвто отдавна не сме имали в България. Радвам се, че той направи толкова силен мач, защото върху неговия гръб имаше много напрежение през последните месеци, бих казал абсолютно незаслужено. Радвам се, че Владо Стоянов показа на всички критици, че е вратар №1 на България", коментира изпълнителният директор на "орлите" от Разград.

"Г-н Домусчиев съжалява, че не победихме, но поздрави момчетата за мъжката игра. И те го заслужиха, защото, съгласете се, Базел е отбор от много висока класа. Създаде се мнението и усещането, че едва ли не Лудогорец задължително ще победи, но всички, които следят футбола, знаят, че Базел е изключително класен отбор. Така че това е добър резултат, момчетата се бориха, играха добре според мен и заслужават само поздравления", продължи Петричев.

"По какъв начин Лудогорец може да победи ПСЖ в Париж? С много голям късмет. Бих казал даже с луд късмет. Но във футбола всякакви резултати са възможни и затова е интересна игра. При всички случаи ще се опитаме да вземем нещо от Париж, разполагаме с отбор, който винаги може да поднесе някаква изненада. Видяхте колко малко не ни достигна в мача с Арсенал да направим сензация, така че защо пък да не се получи. При всички случаи ще отидем с надежда в Париж, това ви го гарантирам.

Използвам случая да благодаря на всички, които подкрепиха тази вечер Лудогорец. Сигурен съм, че тези хора дойдоха заради Лудогорец, имаше повече от 20 000 души в тази студена вечер на стадиона и съм сигурен, че са подкрепили Лудогорец от сърце", завърши Петричев.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА

БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА