ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Байерн приема Барселона в голямото дерби от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Очакваният с огромен интерес двубой е от 22:00 часа на стадион "Алианц Арена" и ще бъде излъчван по MAX Sport 3.

Байерн се представя колебливо от началото на сезона, въпреки че няма поражение до момента, а Барселона ще търси своето отмъщение. Каталунците загубиха у дома и като гост от германския колос в груповата фаза на миналия сезон, но оттогава претърпяха огромен ренесанс. 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Вниманието несъмнено приковава Роберт Левандовски. Преминалият това лято в Барса полски голмайстор се завръща в стария си дом за първи път след трансфера на "Камп Ноу". В Мюнхен раната от преминаването на Лева в Барселона все още е отворена. Ще има аплодисменти от носталгичните или благодарни фенове, но и освирквания от възмутените, които вече започнаха да го заклеймяват като предател и наемник.

Каталунците се намират в много добра форма, но когато става въпрос за гостуване на "Алианц Арена" дори и най-подготвеният тим излиза с минимални шансове за победа.

Иначе в предишния кръг на Шампионската лига Барселона разби с 5:1 шампиона на Чехия Виктория Пилзен, докато баварците се наложиха с 2:0 в гостуването си на Интер.

БАЙЕРН - БАРСЕЛОНА 

Днес от 22:00 часа
Мюнхен, ст. "Алианц Арена"
Съдия: Дани Макели (Нидерландия)
Пряко по MAX Sport 3

Вероятни състави: 

БАЙЕРН: Нойер, Павар, Упамекано, Ернандес, Дейвис, Кимих, Забитцер, Сане, Мусиала, Мюлер, Мане
Контузен: Коман
Наказани: няма
 
БАРСЕЛОНА: Тер Стеген, Кунде, Араухо, Ерик Гарсия, Маркос Алонсо, Гави, Бускетс, Педри, Дембеле, Рафиня, Левандовски
Контузени: няма
Наказани: няма

Баланс: 13 мача, 9 победи за Байерн, 2 равенства, 2 победи за Барселона, г.р. 32:16 за Байерн

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК