"Горе-долу същата работа, като в първия мач - вкараха ни от наши грешки. С три удара ни вкараха два гола. А пък при гола на Кафу цялата публика го аплодира", каза вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов след елиминирането на Цървена звезда и класирането за плейофа за влизане в групите на Шампионска лига.

"През целия мач показахме, че сме по-добрият отбор и смятам, че напълно закономерно продължаваме", каза Стоянов.

"И аз не знам кои отбори могат да ни се паднат, ще ги видим. Малко предсказах нещата досега и избрах Звезда, казах му на господин Петричев преди жребия, че бях късметлията, който позна. Няма нищо по-хубаво един футболист да играе пред пълни трибуни, за нас беше удоволствие", коментира вратарят на шампионите.

"Казахме си, че не трябва да рискуваме, а да държим топката преди продълженията. Звезда отпаднаха физически и неминуемо знаехме, че ще имаме шанспове за гол. Поздравления за моите колеги и Вандерсон, че вкараха всичко. Според мен по-скоро нямаше дузпа, но трябва да погледна повторенията. Имаше леко подпиране, но при такива ситуации трябва да има по 10 дузпи на мач", каза Стоянов.

"Помогна ни и че човек на Звезда беше изгонен, за наша радост техният футболист си изпусна нервите. Времето беше тежко, но победата сега е по-сладка. Не мисля, че беше ад на стадиона. В България повечето фенове идват на стадиона, за да обиждат противника, а не да подкрепят своя. Тук хората през 90% от времето подкрепяха своя и не ни обръщаха внимание. Затова смятам, че тази публика помогна и на нас", завърши вратарят на Лудогорец. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Всичко за Първа лига - ТУК
ТВ програма на Първа професионална лига