Вратарят на Манчестър Юнайтед Андре Онана призна, че е основен виновник за поражението на неговия отбор s 3:4 от Байерн Мюнхен в Шампионската лига снощи.

Грешка на камерунския национал позволи да домакините да открият резултата, когато той не успя да улови топлата след удар на крилото Лерой Сане, тя се изплъзна от ръцете му и влезе в мрежата.

"Трудно е да загубиш по този начин, защото в началото започнахме много добре. След моята грешка загубихме контрол над играта", каза Онана пред TNT Sports.

"Ситуацията е трудна и особено за мен, защото аз съм този, който разочарова всички в отбора. Но тимът беше много добър, просто заради мен не спечелиха този мач. Сега трябва да продължим напред. Това е животът на вратаря и ако не спечелихме днес, това е заради мен", добави той.

"Трябва да си взема поука от това и да бъда силен. Не е лесно, но съм много щастлив за завръщането на отбора в турнира. Борихме се до края, но трябва да призная, че заради мен не успяхме да спечелим. Имам много да доказвам, защото, честно казано, началото в Манчестър не е толкова добро, колкото искам. Днес беше един от най-лошите ми мачове и е трудно, защото имаме големи амбиции, много голям клуб сме и искаме да спечелим всичко", заяви Онана.