Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан очаква сложен мач при утрешното гостуване на полския първенец Легия (Варшава) от груповата фаза на Шампионската лига. Французинът вярва, че дори и без публика домакините могат да създадат проблеми на всеки тим, който гостува срещу тях. Това ще бъде мач номер 100 за Зидан начело на "кралския" клуб.

„Без публика ще бъде различен мач. Имам опит с това. Усещането е странно, но моите играчи са професионалисти. Наясно са със значението на срещата. Трябва да са концентрирани. Мотивирани сме. Това е Шампионска лига“, сподели Зидан на пресконференцията преди мача утре от 21:45 часа българско време.

„Няма преимущество, винаги съм предпочитал да играя пред публика. Да, в сряда ще излезем на терена и няма да има фенове, но това няма да наруши подготовката ни. Мачът срещу Легия ще бъде сложен. Това е съперник, който може да играе футбол, може да създаде трудности на всеки отбор. Ние ще подходим с респект, защото искаме да вземем точките. Не знам на кого ще заложа – на Бензема или Мората. Това, което ми е ясно е, че става дума за двама страхотни футболисти”, допълни френският специалист.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА