Новият треньор на Славия Хосе Мария Бакеро даде пресконференция на стадион "Александър Шаламанов" преди началото на сезона в Еfbet Лига. Легендата на Барселона заяви, че пристига в клуба с обещание да работи с младите, но никой няма да получи шанс, без да го заслужи. 

"Белите" стартират в първенството в понеделник с гостуване на Етър във Велико Търново (от 20:45 часа). 

"Много съм развълнуван за началото на шампионата. Вече три седмици работим заедно с момчетата. Изключително съм доволен от целия отбор. Този, който трябва да се адаптира още, съм аз, защото идвам от друга държава и друга култура. Мисля, че до понеделник ще сме напълно готови до началото на първенството. Всички се стараха много, аз искам различни неща от това, което са правили досега. Имаме сплав от млади и опитни играчи и във всеки мач трябва да се борим”, коментира 60-годишният Бакеро. 

"Всеки мач е различен и няма значение каква ще ни е формацията. Във всеки мач трябва да се стремим към победата. Най-важното е да виждам, че всеки иска да се подобрява във всеки един мач. Работим мач за мач, лека полека без да спираме. Идвам в Славия с обещание да работя с младите момчета, но никой няма да получи шанс, ако не го заслужи, само защото е млад“, добави треньорът на Славия.

"Доволен съм от играчите, които са тук и с тях ще започнем шампионата. Светослав Вуцов все още не е започнал да тренира с отбора. При една такава контузия е много важно да се възстанови напълно. Етър не го приемам като новак в елита, защото има качествата още миналата година за отбор от Първа лига. Добър отбор са, но ние ще опитаме да спечелим", каза още Бакеро.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024