Треньорът на Славия Александър Тарханов каза след контролата с Оренбург (0:1), че най-вероятно Надер Гандри ще получи предложение за договор. Както БЛИЦ първи съобщи, 25-годишният французин пристигна на проби при "белите".

"Изглеждахме нелошо и в защита, и в атака. Нямаше много положения от тяхна страна. Ясно е, че Венци Христов и Ивайло Димитров още не са готови за цял мач. Първото полувреме играхме по-добре. Доволни сме от младите, които играха. В ситуацията за гола просто стана грешка на Димитър Стоянов, не трябва да се допуска така лесно да се центрира към нашето наказателно поле", каза Тарханов пред "Спортал".

"Гандри още вчера на тренировки показа добри неща, добре мисли на терена, висок е, добре тръгва в атака. Вижда се, че е добър футболист. Не е готов може би още на максимум, но се вижда, че има качества. Да, мислим, че ще остане при нас", коментира треньорът на Славия.

"За останалите двама на проби ще вземем решения", каза Тарханов относно тестовете на Динмухамед Кашкен и Никита Колдунов.

"Още един нов ще има най-вероятно, опорен халф е. Засега нямаме намерение да освобождаваме други. Имаме много млади, с които трябва да се тренира доста", добави Александър Тарханов.

На 5 февруари "белите" ще играят с Ротор (Волгоград) в последната си контрола на турска земя преди завръщането в София.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021