ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Легендарният вратар Георги Петков даде интервю пред БЛИЦ Live не само във връзка с уникалния факт, че на 47 години още е на терена, но и заради шефа си Венцеслав Стефанов. Президентът на Славия става на 74 години днес. Футболният ветеран честити празника на своя началник и разказа доста интересни неща, свързани с двамата през годините. Как Венци и „белите“ го откриват и привличат докато е още бледен юноша. Как от играчка станало плачка и си счупил костица на рамото и босът полудял, глобил го, но накрая му простил. А после - операция....

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

И как преди второто си идване на „Овча купел“ е затънал в безпаричие в Кипър, където неговата съпруга карала много тежка бременност. И тогава на хоризонта се задава пак бате Венци,  който вади Гошо Петков от кипърското блато и го връща в Славия.

Георги припомни защо е напуснал Левски – заради обвиненията на Тодор Батков, че е пазил симулативно в Лисабон на мача със Спортинг, загубен с 0:5. „Но това е минало. Днес, ако го срещна, ще го поздравя“, категоричен е Петков, доказвайки, че злата памет му е чужда.

Той прогнозира какво ще се случи с големия талант Светльо Вуцов и призна, че винаги слуша треньора на вратарите в Славия Радо Станев.

Разбира се, започнахме разговора със сензационната победа в Разград над Лудогорец вчера с 3:2. Не подминахме и темата как така 47-годишният Петков изглежда на неповече от 35.

РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Оператор: КАЛОЯН БАЛАБАНОВ
Монтаж: АНТОН ТОНЧЕВ
Снимки: ГЕОРГИ КОЛЕВ

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!