Левски победи Славия с 3:0 в дербито от 24-ия кръг на Първа лига, но всички се питат какво се случи с треньора на "белите" Златомир Загорчич, който не остана до края на мача край страничната линия, за да напътства своя тим, а вместо него там застана помощник треньорът Мартин Кушев. 

Телевизионните камери уловиха момента, в който бившият национал на България се прибра в тунела, като останаха съмнения, че той е изгонен заради протест към главния съдия Станислав Тодоров.

Winbet - победата е емоция! (18+)

БЛИЦ научи, че в 60-ата минута, когато "сините" получиха дузпа за нарушение на Милен Гамаков срещу Милош Цветкович, нервите на сръбския специалист не издържали и той се запътил към тунелите на "Васил Левски" демонстративно. Заги споделил пред пейката на своя тим, че не желае повече да си вдига кръвното, тъй като това било жестока съдийска гавра с неговите момчета.

В крайна сметка специалистът изгледа двубоя от тунелите, а след това отказа да даде каквото и да е интервю. След края на мача наставникът на "белите" запали цигара край клубния автобус, опитвайки да свали напрежението от срещата. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019