Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази голямото си разочарование след загубата с 1:3 от ЦСКА 1948 в елита и заяви, че най-вероятно ще има треньорска смяна и Александър Тараханов ще бъде освободен.

„Какво подценяване? Ние се борим за оцеляване. Не сме се пазили за купата. Нищо не съм казвал на футболистите. По всяка вероятност ще има смяна на треньора“, коментира лаконично ядосаният бос при напускането си на стадион „Славия“.

След последния съдийски сигнал треньорът Александър Тарханов отказа да говори пред медиите, а вместо него зад микрофона застана асистентът му Мартин Кушев.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Много неприятна загуба особено в такъв момент, когато точките са много важни. Грешките са си изцяло наши. Направихме доста детински грешки. Като цяло отборът на ЦСКА 1948 особено през първата част по-добре стоеше на терена. През втората част имаше период, в който можеше да решим нещата в наша полза, но не се получи. Скоростта беше главният момент. Закъснявахме да бием футболистите на ЦСКА 1948 в средата на терена и оттам идваха неприятностите. Целият отбор не успя да се справи. Според мен избързвахме в ситуациите, когато трябваше да вземем друго решение. Емил Стоев има проблем с рамото и това е, което мога да кажа. Имаме други хора, които трябва да показват също, че заслужават да играят. Със сигурност повлия мача във вторник върху физическия запас на футболистите. Това е програмата, ние играем мач за мач“, каза помощникът на Тарханов след мача.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството