Президентът на Славия Венци Стефанов говори преди старта на зимната подготовката на "белите". Босът коментира новите попълнения, финансовото състояние на клуба и нападна спортния министър Радостин Василев, обвинявайки го, че е показал пристрастията си към ЦСКА.

„Залавяме се за работа. Надявам се това, което започнахме през есента, да го завършим по най-успешния начин. Тук вече тежката дума има Златомир и момчетата. Ние ще се постараем, каквото е необходимо, да осигурим. Да сме живи и здрави и да имаме малко късмет, заяви Стефанов, след което каза няколко думи за новите попълнения.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

И Стоичков, и Лъчо Танев помогнаха за трансфера на Бакеро. Христо дори преди няколко дни беше при него. С Георги Иванов сме приятели. Аз съм го виждал като по-малък и в Рилски спортист. От треньора зависи как ще ги ошлайфа, за да паснат в нашия отбор.

Може би за първи път в живота си чувам, че треньор няма нужда от други футболисти. В децата има много хляб. Радостното е, че доста година работим заедно. Радващо е, че треньорът гледа на нашите деца като на свои таланти. Дали ще има друг трансфер не мога да ви кажа. Ако има подходяща оферта, няма да спираме никого. Ще дадем шанс на всеки да се развива. Като оферта няма, интерес има. На пазара е така", каза босът и заговори за финансовото състояние на клуба.

"Аз няма от какво да се притеснявам. Хората в Славия си правим сметката. Прочетох онзи ден 53 млн. дал някакъв комбинат за Берое. Ако някой даде 53 млн. за Славия, аз няма да изляза от Европа и стадионът ще е приказка. Зависи за какво си харчиш парите. Състоянието на българския футбол е такова, каквото е. Тези, които са работили в отбори с по-малко пари за мъжки момчета, останалите са капризни примадони.

Това момче, което го пишат министър. Той още от първия си ден показва пристрастието си към един клуб. ЦСКА не е единственият клуб, който има желание да си построи стадиона. Всички искат. Това показва, че той не става за тази работа. Да си остане адвокат на ЦСКА. Как ще помогне? Изразил готовност…. Ние имаме лични отношения с него като адвокат. Какво като е министър. След няколко години няма да е министър. Славия ще си остане Славия и след този министър. Трябва да е министър на всички, а не на ЦСКА. Как ще ми помогне? С какво ще ми помогне? Да си гледа министерството", заяви босът на Славия.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022