Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира първия успех за сезона, след като „белите“ надвиха Царско село с 1:0 на „Овча купел“ в последния мач от седмия кръг на efbet Лига. Той говори още за идването на новия старши треньор Александър Тарханов, фаворитите в първенството и евроучастниците.

„Имаше криза. Надявам се да я преодоляваме вече. Виждате, че и първото полувреме колебливо. Второто започнаха да играят така както трябва и резултатите дойдоха. Това е футболът. Някой път дребните камъчета обръщат каруцата. В случая така се получи. Първият мач не тръгна добре. Вторият мач два автогола и така се получи“, сподели Стефанов.

„Надявам се след паузата да бъде вече на пейката. Той по-добре от мен знае какво трябва да направи. Треньор с много опит, занаятчия. Ако трябват нови футболисти, ще се прецени. Треньорите сядат, разговаряме и ако трябва ще търсим“, заяви босът на „белите“ за новия треньор.

„Искам да играят добре. Искам младите футболисти да имат своя шанс, както години наред досега. Искам да радват публиката. Да знаят, че Славия е бял отбор за бели хора“.

„Лудогорец безапелационно са най-добрият отбор все още. Локомотив (Пловдив) ми прави много добро впечатление. Много добра игра. ЦСКА си е ЦСКА. Винаги ще бъде силен водещ отбор. Имат си свои виждания, свои разбирания за това как трябва да формират отбора и се надявам, че тази тройка ще бъде начело поне през есенния полусезон“, коментира Стефанов фаворитите в шампионата.