Треньорът на Царско село Любослав Пенев остана доволен от играта на отбора въпреки загубата с 0:1 от Славия на "Овча купел" в последен мач от седмия кръг на efbet Лига.

"Липса на една много добра концентрация. Тези последни метри преди вратата. Несправедлив резултат с оглед на това, което показахме. Момчетата се стараха. Играха така както искахме. Без гол няма как да победим. Славия имаше една ситуация в края на мача и я вкараха. Това е. Имаме 6-7 положения, трябва да вкараме. Ще се трудим и ще се учим", коментира Любо Пенев след мача.

"Доволен съм от отбора. Казвам, че е несправедлив резултатът. 6-7 ситуации и си тръгваме със загуба след едно положение в края на мача за Славия. Ние сме в процес на организиране на отбора. Все още трансферният прозорец е отворен. Доволен съм от момчетата, но трябва да вкарваме голове, иначе не вървят на добре нещата. От всички съм доволен. Ще погледнем къде са грешките и ще продължим да работим. Трябва да затваряме мача, не да го дъвчем“, добави наставникът на Царско село.