Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред медиите преди първата тренировка на отбора за 2021 година. Членът на Изпълкома на БФС иска футболистите на наставника Александър Тарханов да си върнат бойния дух.

"Искам да видя отбора от миналия шампионат. Да се върне старият боен дух. Убеден съм, че пролетта ще бъде много по-успешна за Славия, макар че не бива да говорим предварително. Първо трябва да хванеш рибата и после да сложиш тигана - иначе ще си останеш само с тигана", коментира Стефанов.
 
Босът на "белите" каза, че селекцията е отворен процес и е възможно да има новини и в двете посоки до края на месеца. Най-вероятно Христо Попадийн ще се раздели с отбора, въпреки че се яви за старта на подготовката.

Преди първата тренировка Славия представи три попълнения - завърналият се от Германия бивш защитник на "белите" Костадин Велков, Ерол Дост от Лудогорец II и Петър Вуцов от Черно море. Последният е син на треньора Велислав Вуцов. Брат му Светослав, който е вратар, също е футболист на Славия. 

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството