ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Светослав Вуцов направи три отлични изяви за дубъла на Славия в срещата с Витоша (Бистрица) от Югозападната трета лига, спечелен с 2:0. Двубоят се игра на стадион "Летище" в София, а точни за успеха на "белите" бяха Емре Дрянов и Александър Георгиев.

21-годишният Вуцов изведе втория отбор на Славия с капитанската лента и дирижираше вещо защитата пред себе си. Стражът спаси удар с глава от един метър през първото полувреме, а след почивката имаше две отлични изяви и вдъхваше увереност на отбора, който стигна заслужено до трите точки.

БЛИЦ разбра, че Светльо Вуцов сам е изявил желание да направио няколко мача със Славия II, за да натрупа игрова практика след контузията, която лекува близо пет месеца. 

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Много добри изяви за втория тим на "белите" днес показа Чунг Нгуен До, който вчера не игра при гостуването на Ботев (Пловдив), загубено с 1:3. Роберто Илиев също блесна с виртуозните изпълнения срещу бистричани. Талантливият нападател беше голмайстор в подготовката на Славия, но от началото на сезона в Efbet Лига играе по няколко минути и се изявява повече в дубъла.

300 човека останаха доволни от продукцията на стадион "Летище", която изобщо не отстъпва на нивото в "А" група. През цялото време пък над главите на футболистите преминаваха кацащи и излитащи самолети.

Силен характер показа и Емил Кьосов, който е в Славия II от дубъла на Лудогорец. Крилото, което има мачове и за втория тим на Левски, показа отлични включвания и добра игра и в защита. 

Победата е трета за дубъла на Славия в първенството на Югозападната трета лига от шест мача до момента. На "белите", водени от треньора Ивайло Василев, предстоят следващите 8 срещи да се играят само в София, така че се очаква да увеличат точковия си актив.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!