Tреньорът на Славия Златомир Загорчич коментира загубата с 0:2 от ЦСКА 1948 на стадион „Александър Шаламанов“ в последния мач за сезона в efbet Лига. "Белите" завършиха на десетото място с 43 точки (12 победи, 7 равенства и 17 загуби).

„Ранният гол промени плана за мача. Днес искахме да видим с какво разполагаме от школата. Можеше евентуално да играем по-добре, но заслужена победа за ЦСКА 1948“, коментира Загорчич.

„Младите футболисти трябва да израстват, ние работим с тях. Надявам се двете момчета от школа да развият таланта си, който има в най-скоро време, за да заиграят за мъжкия отбор на Славия“, отбеляза специалистът.

„Опитахме да спечелим, но не ни се получиха нещата. Трудно е да правиш едно нещо, което си правил с опитен футболист с младо момче от школата и да очакваш, че ще се получат нещата от първия мач. Доволен съм от всички на терена, но за съжаление не успяхме да си спечелим мача. Върнах се в Славия и си работих, както съм си правил и преди. Момчетата показаха сериозно отношение. Тук съм - в Славия. Преди малко говорих с президента и директора за лагера в Банско“, завърши Загорчич след въпрос дали остава начело на "белите".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига