Наставникът на Славия Златомир Загорчич говори пред медиите преди първата тренировка на "белите" за 2023 година. Специалистът призна за интерес към националния вратар Светослав Вуцов. 

"Надявам се добре да се подготвим в Турция, да няма контузии и новите момчета да ни помогнат да имаме още по-добри резултати. Здраве и добри игри си пожелаваме", каза Загорчич.

Славия представи част от новите попълнения

"Славия е отбор, който разчита на младите момчета от школата, всички ще получат шанс. Селекцията никога не свършва във футбола - ако се отвори нещо интересно за Славия, ще реагираме. Имахме нужда от подсилване най-много в защита и нападение. Надявам се да постигнем по-силни резултати и по-добри игри", коментира треньорът на Славия.

"На 100% утре пристига синът на Йеленкович (б.р. - Велко Йеленкович). Ако има някакви продажби, ще се реагира. Утре ще пристигне и Дарко Тасевски. Най-важното е да няма контузии и да се подготвим най-добре. За Светослав Вуцов питайте шефовете на клуба, има интерес, ще видим какво ще стане. Не става въпрос само за Светльо, а и за други футболисти", каза Заги. 

"Моята работа е на игрището. Жоро Петков може да помага още, щом е здрав, има и желание. Още го може, имаме нужда от него в съблекалнята. За целите не искам да говоря, работим с млади български футболисти. Ако успеем да се класираме за евротурнирите, ще е идеално, но не искам да вкарвам напрежение", добави Загорчич.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023