Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе доволен след равенството 1:1 срещу ЦСКА, а след мача от седмия кръг на efbet Лига заяви, че спечелената точка на "Българска Армия" е напълно заслужена за "белите". 

"Заслужихме. Раздадохме се на 100 процента, това, което се случи в последните минути, е абсолютно заслужено. Момчетата дадоха всичко от себе си и успяхме да вземем една точка тук на "Армията". Във футбола има много неща, които влияят върху играта. Ние имахме първи положения, ако бяхме вкарали, не се знае в каква посока щеше да се развие мачът", сподели Загорчич след срещата.

"Най-много ме радва това, което показахме. И с 10 човека търсихме да изравним резултата и успяхме. Имаме си добри млади момчетата, дано продължават по същия начин и да израстват. Дадоха всичко от себе си - този гол ни носи точката.Трябва да продължаваме по същия начин. Да си тренираме, да сме по-силни, да си повярваме в някои неща.  Ние не се предаваме. Ще играем срещу Лудогорец нормално, ще опитаме да вземем нещо от този мач", добави наставникът на "белите".