Попълнете търсена ключова дума или фраза

Стойчо Младенов посочи кое изигра лоша шега на ЦСКА срещу Славия

https://blitz.bg/sport/cska/stoycho-mladenov-posochi-koe-izigra-losha-shega-na-tsska-sreshchu-slaviya_481912.html Blitz.bg/Sport

Като не вкараш, ще ти вкарат, това се случи в днешния мач, заяви наставникът на "армейците"

снимка: LAP.bg
1 от 1

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе доста ядосан след равенството 1:1 срещу 10 от Славия в столичното дерби от седмия кръг на efbet Лига. "Белите" шокираха "червените" на "Българска Армия" с гол в добавеното време.

„По-правилното е, че сами им дадохме точката. Изиграхме добър мач, създадохме много положения, но аристократичното държание в края ни изигра лоша шега. В такива моменти трябва да покажем по-голяма класа и концентрация, защото една ситуация като тази ни взе двете точки. Отбор, който търси победата от първата до последната минута, ще я получи, а ние днес не го направихме“, заяви Младенов след мача.

 Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„При такъв резултат и с човек повече, това ни повлия на психиката, а трябваше да продължаваме да атакуваме и да вкараме втори гол. Имахме възможност за втори, трети и четвърти гол, но ни липсваше класа в завършващата фаза на атаката. Показване на самочувствие и класа е с покритие, когато биеш с 2-3 на 0, а ние водехме с крехък резултат и накрая това ни изигра лоша шега. Като не вкараш, ще ти вкарат, това се случи в днешния мач. Позитивното беше в многото създадени ситуации, а негативното бе, че не ги реазилизархме. Имахме много нисък процент на ефективност в предни позиции“, добави наставникът на "армейците".

Efbet Лига - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Още по темата

Коментирай

8 Коментара