Tреньорът на Славия Златомир Загорчич говори след поражението с 0:1 от Левски на стадион „Александър Шаламанов“ в срещата от деветия кръг efbet Лига.

Наставникът на "белите" каза, че има критики към ръководството. 

"Мотивирани сме във всеки един мач. Излизаме винаги за победа. Положението в Славия е много тежко, надявам се да се оправи. Горе-долу 2-3 седмици се готвим с 18 човека, днес на пейката бяхме 18, имаме две контузии. Ще станем 16 човека. Всичко, което правим не прилича на това, което искаме. Кадровите проблеми са много“, започна Загорчич.

"През второто полувреме направихме всичко възможно да се върнем в мача, но не успяхме. Това е положението“, каза още сърбинът.

„Трябва хората да започнат малко по-сериозно да се занимават с клуба. Обстановката в Славия е трагична. Имам критики към ръководството и съм им го казал. Трябва да имаме малко повече футболисти. Два месеца тренираме с липсата на много хора. Трудно е за треньора да се работи. Общо сме 20 човека, имаме контузии. Възможно е да останем 16 и положението е много трудно“, призна Златомир Загорчич.

"Ядосан съм на ръководството, защото са ме оставили без футболисти. В почивката за националните отбори тренирах с 8 човека. Имаме много контузени. Положението е много лошо и тежко. Не се сещам кога за последно съм говорил със Стефанов", добави треньорът на Славия.

"Не усещам подкрепата на ръководството. Оставен съм сам да се справям", каза още той.

"Защо да си подавам оставката? Опитвам се да оправя нещата", добави Заги.

"Нямаме противоречия със Стефанов, просто не си говорим. Няма шанс аз да го потърся", каза още специалистът.

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт