Треньорът на Славия Златомир Загорчич обясни след домакинската победа с 1:0 над Лудогорец, че е казал на младите си футболисти, че могат много повече от показаното днес. Също така специалистът отказа да коментира директния червен картон на Мартин Георгиев за нарушението му срещу Текпетей, твърдейки, че ВАР отсъжда в полза на големите отбори.

"Получи се със себераздаване 95-100 минути. Раздадохме се на 100%. Успяхме да си вкараме гола и заслужено спечелихме. Младите се налагат сами - с тренировки и това, което показват. Тези момчета показаха и днес, че заслужават да играят", каза Загорчич.

"Не искам да коментирам червения картон. Явно този ВАР е за големите отбори и това е", отсече треньорът на Славия.

"Момчетата искаха много повече победата от противника. Надявам се, че ще продължим да играем по същия начин. Показваме много добри игри. Сега мислим за Марица (Пловдив) за Купата на България, отиваме да спечелим. Имаме достатъчно футболисти, хубава школа. Не трябва да се притесняваме. Трудно се изкачваш, много по-бързо падаш. Трябва да си повярваме, за да направим нещо много по-сериозно. След мача им казах: “Момчета, вие можете още повече”, добави Заги.

Efbet Лига - сезон 2021/2022