Треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров – Херо, заяви след отпадането на „соколите“ от Лудогорец на четвъртфиналите за Купата на България, че уникален гол е направил разликата, пращайки "орлите" напред в турнира след успех с 2:1 в Разград.

„Получава се така, че все малко не ни достига. В края се получава така, че всъщност е много. Като игра, като конструктивен футбол съм по-доволен от първото полувреме. Имахме ситуации, които не успяхме да доизградим. Второто полувреме играехме по-добре в защита. Мачът отиваше към равенство. Заслужен успех на Лудогорец, разбира се. Играхме близко до максималните си възможности. Имахме проблеми в нашия състав. Надявам се срещу Берое всички да сме готови, защото този мач вече трябва задължително да го вземем“, каза Димитър Димитров след мача.

„При нас става като рецидив. Такава грешка направихме срещу Арда и Локомотив София. Такива груби индивидуални грешки, които костват. Смених формацията в процеса на мача. 10-а, 15-а минута на второто полувреме. Смених я, защото линията, която играеше отзад в четворка не можеше да покрие, оставаха много пространства. Стана уникален гол и с това загубихме“, добави наставникът на Спартак.

„Особено първия мач срещу Берое няма алтернатива. Не само в него трябва да търсим победата, а във всеки мач. Доста сме изостанали и трябва да търсим максимума във всеки един мач“, завърши Херо в Разград.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023