Спартак (Варна) публикува официална позиция, с която успокои привържениците си, че има осигурено финансиране за следващите два мача на тима, а след това собственикът Павлин Николов ще се оттегли изцяло от управлението, включително и от детско-юношеската школа.

БЛИЦ първи информира за грозния инцидент на тренировката в четвъртък вечер, когато група фенове нахлу на терена, съблече и би треньора Кириякос Георгиу. Впоследствие Павлин Николов обяви, че спира издръжката на клуба и напуска.

В следващите два мача начело на Спартак ще бъде Иван Цветанов, който води дубъла на "соколите". В понеделник от 20:00 часа варненци гостуват на Септември (Сф) в "Надежда".

Изявлението на ФК Спартак Варна:

"Бихме искали да информираме всички привърженици и заинтересовани страни, че ФК Спартак Варна предприема необходимите стъпки за осигуряване на стабилност.

Осигурено е финансиране за следващите две срещи на тима в efbet Лига, с което се цели да се гарантира спокойствие и фокус върху представянето на отбора на терена. 

Утре тренировката на отбора ще се проведе по график, като са осигурени всички необходими условия – транспорт и настаняване в хотел за играчите и треньорския екип.

На 30 септември отборът ще бъде ръководен от Иван Цветанов, заедно с Георги Георгиев и Ивайло Петров. Този екип ще осигури необходимата подготовка и мотивация за успешното представяне на отбора. Същият треньорски щаб ще води тима и в предстоящата среща с Локомотив (София). 

Средствата за тези две срещи са осигурени от президента на ФК Спартак Варна, който след това ще се оттегли изцяло от управлението на клуба, включително от дейността на детско-юношеската школа.

За целта още през предстоящата седмица ще бъде свикано общо събрание за избор на нов президент.

Винаги верни!"

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт

 

Официално изявление на ФК Спартак Варна Бихме искали да информираме всички привърженици и заинтересовани страни, че ФК...

Публикувахте от FC Spartak Varna, ФК Спартак Варна в Събота, 28 септември 2024 г.