Ветераните на Спартак (Варна) излязоха с официална позиция след скандалите в клуба. Както БЛИЦ първи информира, на тренировката на "соколите" снощи имаше грозни инциденти. Наставникът Кириякос Георгиу беше съблечен и удрян от фенове, нахлули на терена и прекъснали заниманието. Впоследствие собственикът на клуба Павлин Николов обяви, че спира финансирането на първия отбор. 

Позицията на Красимир Зафиров, Бисер Димитров, Пламен Казаков, Божидар Ставрев Иван Петров, Пламен Михов, Антон Фажев, Хугас Месропов, Станчо Герджиков и други ветерани на Спартак:

"Бихме искали да кажем на всички, които управляват клуба и го подкрепят, да загърбят личните си интереси и своето его, и да защитят интереса на Спартак.

Клубът трябва да се запази и да продължи да функционира пълноценно, след като стартира силно в елитното първенство и радва своите симпатизанти.

Призоваваме към разум и единомислие, тъй като смятаме, че в този момент всички ръководители и фенове на Спартак трябва да са заедно и обединени, за да не допуснат нашия любим клуб да се разпадне.

Защото Спартак е на всички истински спартаклии, а не на отделни личности, и неговата игра и резултати осмислят съдбите и настроенията на много хора".

efbet Лига - сезон 2024/2025