Треньорът на Спартак (Варна) Александър Томаш даде интервю пред клубните канали преди старта на участието на „соколите“ в efbet Лига. Варненци гостуват утре на Хебър - от 19:00 часа в Пазарджик.

„Отговорността е доста голяма. За мен е чест, че съм тук и съм треньор на този отбор. Предизвикателството е доста голямо. Проектът, който със собственика разговаряме, надявам се да издържи. Не е лесно. Обяснил съм му абсолютно всичко, трябва да изграждаме изцяло нов отбор, но аз не се притеснявам“, започна Томаш.

„Очакванията ще ги премахна, защото тогава има големи разочарования. Моята цел винаги е била много голяма и висока. Трябва да оптимизирам нещата и стъпка по стъпка. Работим ден за ден, седмица за седмица, месец за месец. Ще разчитаме на детайли, много работа на терена с футболистите. Селекцията е закъсняла. Естествено, че не сме готови, но ще дадем максимума от всеки един мач, шампионатът започва, не можем да го отложим“, добави специалистът.

„Правим всичко възможно Спартак да излиза и да подобрява себе си и да играем за победа. Не само новите, и тези, които заварих, и тези, които идват, по-трудно им е това, което изискваме с екипа ми и те като професионалисти трябва да се настроят, не аз“, завърши Александър Томаш.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025

 

️ Александър Томаш ️ За своите очаквания и цели за предстоящия сезон! Каква е стратегията, какво да очакваме от новите попълнения и отбора. Готови сме за вълнуващ сезон със Спартак Варна! Благодарим и на Руслан Драгоманов за отлично проведеното интервю! #СпартакВарна #АлександърТомаш #Интервю #НовСезон #Футбол #Очаквания #ВинагиВерни #СоколиЮнаци

Публикувахте от FC Spartak Varna, ФК Спартак Варна в Неделя, 21 юли 2024 г.