ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!
 
Един от големите ни таланти в плуването Антъни Иванов отново нападна ръководните фактори. Звездата прикова вниманието в социалните мрежи с поредната си публикация. Плувецът не само атакува ръководството на родната федерация, а и шокира с разкрития за допинг. 

"Нямам нужда от хапчетата, с които блъскате!", изригна звездата. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Иванов коментира действията на родната федерация, като този път обект на атаката му стана изказване на президента Георги Аврамчев. Последният преди дни обяви, че част от българските плувци може да прекъснат обучението си в САЩ с цел да се фокусират изцяло върху Олимпиадата в Париж през 2024 г.

Антъни засегна и темата за ниското заплащане на родните спортисти, използвайки поставеният наскоро световен рекорд за юноши от страна на Петър Мицин. 

Публикацията на Антъни Иванов:

"Много ще бъда упрекван най-вероятно, но ми е супер интересно да се забавлявам и да комуникирам с вас в социалните мрежи. 

Понеже никой друг спортист не го прави по такъв начин по една или друга причина, но аз нямам КАКВО да крия, нито КОЙ. 

Тааа, да ви кажа какво ме забавлява толкова в момента и това е факта, че до ден днешен хората, които са зад всичко случващо се с мен не искат да дадем заедно пресконференция и да ме оборят по някакъв начин и ще ви кажа защо е това. 

Защото са страхливци и се крият. Още по-забавното е, че си мислят, че понеже имаме вече друг плувец на дневен ред нещата ще се потулят, аз ще млъкна, те ще си карат работата и т.н и т.н, но защо да мълча?

Попитайте ги тези въпроси. 
От къде са взети тренировките, с които се работи ?
Кой прави схемата за ”възстановяване” ?
Кой стои зад връщането на човека, който я прави ?
Защо най-великият ни вече плувец не иска да отиде да следва и да учи в най-елитните университети, а иска да остане тук ?
Защо ли ?
Ами защото там вече няма как да се скрият някой неща, които тук се прикриват мнооого умело, докато не се разболее вътрешният човек от ковид и не успее да предупреди за проверката. Уау и тогава бам губим кариерата на децата, които ние сме назобали. 
Какво от това пък оставили са само 3-ма навън и са спасили другите нали ?
Замисляте ли се колко им е тежко на всички други знаейки го това ? Знаете ли колко им е тежко, че не могат да вдигнат глави защото и тях ги заплашват със същото нещо ?
Държавата ни е пълен смях и такава ще си остане докато продължаваме да си хулим спортистите с акъл (а те не са много) 
Какво ще му дадат сега на това момче за световен рекорд ? След този пост може би 10 хиляди ? 20 хиляди ? 30 хиляди ? 

ЗА СВЕТОВЕН РЕКОРД ?! 
ПОЛУЧАВА ПЛАКЕТ и ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО?!

На 16 години като станах вицешампион на Европа и аз получих същото. Ей такива сме, но пък вижте има хора, които ходят с часовници за по 100 хиляди и му казват да бачка яко и да се раздава на макс за 1500 лева на месец.

Вие ако работите по 180 часа в месеца и вземате 1500 лева ще бъдете ли щастливи ? 

Пълна гавра сме и накрая се изпънали да ми говорят по телевизията.
Имате още 1 година и 2 месеца да говорите по телевизията и след това ще говоря аз - и в басейна, и по телевизията. Запазете си го за мотивация, залепете си го на дъските, набийте си го отзад като инжекциите. Грам не ме интересува. Нямам нужда от хапчетата, с които блъскате, знаете кой съм, за да съм на това ниво, и никога не съм имал нужда от тях. Гледайте само да не объркате цикъла за Париж и НЕ ПУСКАЙТЕ ДЕЦАТА НА УЧИЛИЩЕ".

 

Много ще бъда упрекван най-вероятно, но ми е супер интересно да се забавлявам и да комуникирам с вас в социалните мрежи....

Публикувахте от Антъни Иванов - Antani Ivanov в Вторник, 18 юли 2023 г.