Боряна Калейн спечели сребърни отличия на финалите на бухалки и на лента на 40-о Световно първенство по художествена гимнастика в испанския град Валенсия. Така България има  до момента три отличия от шампионата, след като късно снощи Стилияна Николова взе бронз на финала на топка.

На бухалки европейската шампионка в многобоя от Баку 2023 остана втора след страхотна игра, но оценена с 33,550, и то след контестация. Победителка на бухалки стана германката Дария Варфоломеев, която получи трети медал с оценка от 34,350. Трета остана Виктория Оноприенко от Украйна със същата оценка като на Калейн, но с по-слабо изпълнение. 

Другата представителка на България във финала на бухалки - Стилияна Николова, допусна грешка и получи 32,050 точки, които не й стигнаха за медал. 

Във финала на лента Калейн имаше една лека неточност и получи 31,850 точки от съдиите, които и стигнаха за втора вицешампионска титла. На лента заслужен медал спечели и Екатерина Веденеева от Словения, която се окичи с бронза. Първа стана Варфоломеев.