Ивет Горанова откри любовта в "Денсинг старс", където достигна до финала. Олимпийската шампионка от Токио 2020 също така разкри за конфликт с федерацията по карате. 24-годишната звезда призна, че не е сигурна дали ще се върне към спорта след участието си в танцувалното шоу.

"Надявам се това да се случи, защото имам цел, която още не съм постигнала - да стана световна шампионка. На този етап обаче ми липсват подкрепа и финансиране от страна на федерацията. Става сложно да постигна целта си. Надявам се да се изясни тази ситуация", обясни Ивет Горанова при гостуването в "Преди обед".

Тя призна, че е почувствала привличане към участник в "Денсинг старс". Ивет не пожела да разкрие името му, но обясни, че на този етап той не е отговорил на чувствата й.

"Нормално е като влезеш в нова среда, много нови хора, а имаме една цел - шоуто, да усетиш симпатии към някого. Влюбване е силно казано. Имам симпатии, да кажем. Той знае, но не са взаимни симпатиите", обясни с усмивка Горанова.

Партньорът й в "Денсинг старс" Тодор Атанасов добави, че става въпрос за негов колега - някой от партньорите на другите участнички. 

"Ще видим, времето ще покаже. Това е двустранен процес, всички имаме различни вкусове. Шоуто свърши, има време", каза още Горанова и добави, че не е танцувала с човека, към когото има симпатии. 

Припомняме, че още в края на януари шампионката разкри при гостуването в подкаста на БЛИЦ Live, че смята да смени отпадналото от олимпийските игри карате с бокса. Именно заради липсата на финанси от федерацията по карате тя се принуди да преустанови работа с треньорката си Йована Прекович. Сръбкинята дори живееше заедно с Ивет в дома й в София поради невъзможността да се плаща квартира.