Недко Томов спечели осмото състезание от Balkan Poker Tour, което се проведе в “Принцес Тримонциум Казино” в Пловдив. В надпреварата взеха участие 24 играчи, като имаше и нови мераклии за покер слава.
 
В този турнир не видяхме временният самотен лидер в класацията на Balkan Poker Tour Влади Великов, който с 280 точки е доста пред следващите го играчи, но сред обичайните заподозрени бяха Вилиян Петлешков, Симеон “Astral” Найденов, Мартин “Елвиса” Николов, спечелилият предишния BPT турнир в “Тримона” Ивайло Димчев и др.
 
Играта започна с мини закъснение и малко след 4 следобед прозвуча първия съдийски сигнал. Първи от турнира отпадна Ениз Озкан, който определено прелива от желание за покер игра и участва в турнирите с огромно удоволствие.
 
Във финалните моменти на директния двубой, който определено беше много кратък, Владо Савов загуби доста чипове, но пред него все така седеше планина от “кръгчета” с малка стойност. В крайна сметка, и доста бързо, той реши, че е време да си ходи и макар бутането на всичките тези “последни” чипове да му коства известно време, Недко плати с охота и нещата се наредиха така: Владо: 8c, 3s; Недко: Kc, 3c. На борда се наредиха 6h, Jh, 2h, 7d, Qs и с това Недко Томов прегърна победата и се сдоби с печалба в размер на €1,920, към която се прибавят и 100 точки за класацията на BPT./БЛИЦ