Турнирът "В помощ на Радо" се проведе при участието на следните отбори– Заимов, Партизан (Челопечене), Легия 1, Феникс (група А) и Телеграф, Легия 2, Делта, Фортуна (група Б). При изключително добри условия за игра в слънчевия ден, повечето от мачовете протекоха според очакванията, като фаворитите Феникс и Телеграф се класираха за полуфиналите, заедно с Фортуна и Заимов. В най-качествения и оспорван мач за деня Феникс надделя над Телеграф с 6:3, като за първи път от много време насам победата за "сините"с бе под въпрос. В другия полуфинал Заимов и Фортуна направиха бойко 1:1 и след дузпи (3:1) излъчиха претендента.

Така вече всички очаквания бяха към финала и противниците се постараха да осигурят интрига и този път, но все пак заслужено шампион за пореден път стана отбора на Феникс – едни достойни носители на Фуутура купите – с шампионски и феърплей манталитет, а и с наистина много индивидуални и отборни футболни качества.

Агенция БЛИЦ и “Заимов спорт” бяха основни организатори на футболния турнир в подкрепа на 4-годишния Радослав Дойчев от Бургас. Проявата беше благотворителна цел и приходите ще отидат за лечението и възстановяването на момчето.