Съботният ден е последният от тазгодишното издание на ръгби турнира „Шестте нации”. Всъщност поне по календар, защото заради положителни случаи на COVID-19, мачът Франция – Шотландия бе пренасрочен за 26 март. Но първенецът в турнира може да бъде известен далеч преди изиграването му. А тъй като в списъка с предлаганите от WINBET спортове ръгби юниън е широко застъпен, днес си позволяваме да ви дадем няколко съвета за съботната програма.

Четири мача преди приключването на турнира Уелс (4-0-0) и Франция (2-0-1) единствени останаха с шанс за крайния триумф в „Шестте нации”. Двата отбора се срещат в пряк мач на „Стад дьо Франс” в Париж, в който фигурира много аритметика. Уелс ще спечели титлата при победа, равенство и дори загуба с до седем точки стига Франция да не направи четири есета. Докато „петлите” имат нужда от победа с над седем точки и убедителен успех над Шотландия шест дни по-късно. Франция не са печелили титлата от 11 години, а през миналата останаха втори по точкова разлика зад Англия. Тимът на Фабиен Галтие е в процес на изграждане по пътя към домашната Световна купа през 2023 г. и чудеса не се очакваха още този сезон. Докато Уелс е с шанс не само за втора титла в последните три издания на „Шестте нации”, но и за Голям шлем (пет победи от пет мача), с който ще изравнят Англия на върха във вечната класация. WINBET ви предлага коефициент за пълен успех на “драконите” 3.30, но при тактическите сметки за крайния изход можете да се застраховате и с Уелс +7.5 за 1.81.

По-рано през деня, Ирландия (2-0-2) с експериментален състав посреща Англия (2-0-2) в спор за Трофея на хилядолетието. „Зелените” спечелиха последните си два мача, но едвам се измъкнаха при гостуването на Шотландия с шут от наказателен удар на легендата Джони Секстън три минути преди края за 27:24. Англия пък отбеляза драматично есе четири минути преди края за победата с 23:20 срещу Франция миналата събота и поизми петното от позорното 24:40 срещу Уелс в третия кръг. Англичаните са фаворити и WINBET оценява победата им на 1.70. А ако се чувствате сигурни, защо не заложите на Англия -1.5 при коефициент 1.81?

В третия мач от съботната програма Шотландия (1-0-2) е домакин на брашнения чувал Италия (0-0-4), който инкасира 31 последователни загуби. Куриозно е обаче, че последната победа на „адзурите” бе точно на „Мърифийлд” преди шест години след наказателно есе в последната минута. Но този път нещата са различни. Шотландия спокойно можеше да е водач в класирането, ако не бяха загубите у дома с точка от Уелс и с три от Ирландия. „Гайдарите” не просто са фаворит в мача - единственият въпрос е с колко ще размажат съперника. Хендикапът е 26.5 точки, но спокойно можете да опитате и Италия под 13.5 точки при коефициент 1.75. „Адзурите” се нуждаят от поне две есета за 14 точки. Такъв случай имаха само веднъж този сезон, а в последния мач с Шотландия дори не се и разписаха!

А за регистрираните потребители на платформата winbet.bg е важно да знаят, че с всеки 50 лв. залог в секция Спорт, печелят и един талон за участие в жребия за чисто автомобил или парична премия в Голямата MINI бонус игра на WINBET. Срокът за трупане на талони изтича в 20:00 ч. на 29 март, а жребият е час по-късно, теглен на живо във Facebook страницата на WINBET.

*Коефициентите са валидни към 4:00 ч на 19 март 2021 г. за актуалните коефициенти, посетете winbet.bg.  

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!