Слави Трифонов разтърси мрежата със силни думи за грациите от ансамбъла ни по художествена гимнастика. Коментарът на шоумена идва след новината, че грациите отпадат за световното първенство в Япония и няма да участват заради контузия на Лаура Траатс. Това щеше да бъде последната изява на олимпийските шампионки, които слагат край на състезателната си кариера.  

Разрази се огромна драма с гимнастичките ни в Япония, Илиана Раева пощуря

"Преди няколко дни прекрасните момичета от ансамбъла ни по художествена гимнастика заминаха за Япония, където утре започва световното първенство. Това трябваше да е последното състезание на този изключително успешен ансамбъл и момичетата се готвеха за едно силно и достойно оттегляне от художествената гимнастика.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

За съжаление, днес стана ясно, че ансамбълът ни няма да вземе участие в първенството, защото Лаура е получила силни болки и лекарят на отбора е преценил, че състоянието й не позволява да играе. При заминаването си за Япония момичетата казаха, че искат да се насладят като за последно на това състезание и да го изживеят, както каза самата Лаура на летището", написа Трифонов във "Фейсбук". 

Още от публикацията му:

"Не мога да си представя какво означава за един професионален спортист съдбата да му отнеме последното състезание. Дори не мога да си представя какво изпитват в момента нашите момичета. Тъга, разочарование, яд, болка. 

И си мисля, че точно сега те най-много се нуждаят от нашата подкрепа. Защото я заслужават.

Симона, Мадлен, Стефани, Ерика, Лаура, вие ни донесохте толкова много поводи за радост и за национална гордост. Вие бяхте първият ансамбъл в историята, който донесе на България златни олимпийски медали!

Симона, Мадлен, Стефани, Ерика, Лаура, и без това световно първенство, вие ще си останете нашите шампионки, нашите диамантени момичета! Горе главите! 

Накрая да пожелаем успех и на двете българки – Боряна Калейн и Таня Воложанина, които ще представят България в индивидуалните състезания на световното първенство. 

Успех, момичета!".

 

Преди няколко дни прекрасните момичета от ансамбъла ни по художествена гимнастика заминаха за Япония, където утре...

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Вторник, 26 октомври 2021 г.