Една от големите легенди на кеча от 90-те години Скот Хол е починал на 63-годишна възраст, обявиха от неговото семейство.

В последните дни бившият кечист беше настанен в болница, заради получени усложнения след операция на хълбока. В събота е претърпял няколко сърдечни удара и е бил поставен на животоподдържаща апаратура.

Вчера семейството на Хол е помолила медиците да изключат всички системи, тъй като е ясно, че той няма да може да се пребори за живота си. Въпреки това Скот Хол не се е предал веднага и дори без апаратурата сърцето му е продължило да бие още няколко часа.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Хол пробива в Световната федерация по кеч (WWЕ) през 1992 г., когато под името Бръснача Рамон се представя за кубински емигрант, живеещ в Маями. Винаги играе ролята на лошия герой на ринга. Заради това печели огромна популярност сред феновете, които още помнят мача му със стълби срещу Шоун Майкълс през 1994 г.

Две години се мести в конкурентната организация WCW, където заедно с Кевин Неш и Хълк Хоуган оформят легендарната група „New World Order“ (NWO) и печелят няколко шампионски титли. През 2002 г. заедно с Неш се завръщат в WWЕ и излиза на ринга срещу Ледения Стив Остин. През 2010 г. официално прекратява кариерата си, след което е приет в Залата на славата на кеча. Известен е и с факта, че има сериозни проблеми с алкохола и наркотиците.