Два сребърни медала и един бронзов спечелиха кадетите от академия "Чо Елит" в Разлог на балканското първенство по таекуон-до, съобщиха от общинската управа. По повод доброто им представяне кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев е приел четиримата млади спортисти и техния треньор в своя кабинет. Инж. Герчев е подарил на състезателите плакети на община Разлог и им е пожелал да прославят родния си град със спорта, който ще им помогне занапред в живота.

Младите възпитаници на Славчо Рачев от "Чо Елит" Разлог са се представили много добре на Балканското първенство тази година, състояло се в Босна и Херцеговина. Спасиана Григорова и Димитър Николов са спечелили сребро, Мария Пулина - бронз. В състезанието е участвал и Георги Кокалчев. Кадетите от академия "Чо Елит" в Разлог са и национални състезатели. В първенството са участвали представители на 11 държави.

Следващата изява на клуба по таекуон-до ще бъде в състезания за купа "България", където участие ще вземат 15 състезатели от "Чо Елит". Спасиана Григорова и Димитър Николов се подготвят и за участие в открития шампионат на Сърбия, който е със статут "А" клас.