Сензационна новина съобщи пред "Сън" мениджърът на Блекпул Йън Холоуей. Спецът разказа за разговора си със Сър Алекс Фъргюсън, в който наставникът на Манчестър Юнайтед му заявява, че ще излезе на терена срещу "мандарините" в последния кръг на Висшата лига. Това ще се случи, ако преди този мач "червените дяволи" са си осигурили титлата в Англия.

"Звъннах му, за да го поздравя за прекрасната игра срещу Шалке 04. Футболистите на Манчестър Юнайтед ми спряха дъха. Той пък ме попита с кого ни предстои да играем. Споменах Тотнъм и Болтън и разбира се, завършваме срещу тях. Пожелах му да са спечелили титлата дотогава, а той ми отговори: "Ако сме го сторили, ще изляза на терена срещу теб, синко." Ще го накарам да си спази обещанието", споделя пред "Сън" Холоуей.
Мачът от последния 38-и кръг на Висшата лига между Манчестър Юнайтед и Блекпул е на 22 май. Тази неделя от 18:10 часа на "червените дяволи" предстои домакинство на Челси, в което до голяма степен ще бъде определен шампионът на Англия. Преди сблъсъка Манчестър Юнайтед е на върха със 73 точки, а "сините" от Лондон са втори със 70. /БЛИЦ

Мачовете на Манчестър Юнайтед до края:
8 май, 18:10 часа Манчестър Юнайтед - Челси
14 май, 14:45 часа Блекбърн - Манчестър Юнайтед
22 май, 18:00 часа Манчестър Юнайтед - Блекпул 

Мачовете на Челси до края:
8 май, 18:10 часа Манчестър Юнайтед - Челси
15 май, 15:30 часа Челси - Нюкасъл
22 май, 18:00 часа Евертън - Челси