Решението на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп да замени Мохамед Салах още в 62-ата минута при загубата с 0:1 от Челси предизвика красноречивата реакция на египтянина, който показа, че не е никак доволен. Този ход предизвика много коментари на фенове и анализатори, които изразиха учудването си, че Клоп първо вади единствения нападател на шампионите, който продължава да бележи голове. 

Един коментар обаче привлече цялото внимание върху себе си. Той дойде от агента на Салах - Рами Абас Иса. Импресариото публикува  загадъчен пост в профила си в "Туитър" веднага след смяната на звездата. 

Въпросният коментар съдържа само един препинателен знак - точка. За кратко време това предизвика хиляди реакции в социалните мрежи, като феновете на Ливърпул се чудят дали тази точка не означава край на кариерата на Салах на "Анфийлд".

След поражението от Челси, което е пета поредна домакинска загуба на Ливърпул във Висшата лига Юрген Клоп обясни за смяната на Салах. "Трябваше просто да вкарам човек със свежи крака. Не се случва често, но изглеждаше така все едно Мо страда. Той изигра много мачове. Ясно е, че можеш да извадя Садио или Фирмино, но в този момент изглеждаше, че Мо се затруднява най-много". 

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА