Карло Анчелоти за пореден път отрече спекулациите, че ще става треньор на Реал (Мадрид). Италианецът, който изведе Пари Сен Жермен до шампионската титла във Франция е свързван с трансфер също така в Манчестър Юнайтед и Милан. "Подготвям се за следващия сезон с Пари Сен Жермен. Не съм говорил с Реал (Мадрид). С Реал говорят журналистите", коментира Анчелоти. Според в. "Екип" шефовете на ПСЖ ще разрешат на Карло да поеме Реал, ако получат шанс да преговаря за привличането на Кристиано Роналдо.

Според изданието парижани са приготвили 100 милиона евро за португалската звезда и вярват, че президентът на „кралския клуб” Флорентино Перес няма как да я подмине.

Ако Роналдо премине на „Парк де Пренс”, ПСЖ няма да иска неустойка за Карло Анчелоти. При положение, че Карло напусне в посока "Сантяго Бернабеу", парижани са готови да наддават с Челси за Жозе Моуриньо и да предложат на португалеца 15 милиона евро годишна заплата. Тази оферта би била с 3 милиона евро повече от предложението на „сините” от Лондон.