ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Авторът на скандалното интервю, в което звездата Кристиано Роналдо нападна управата на Манчестър Юнайтед и това доведе до раздялата му с клуба - Пиърс Морган, даде отговор на въпроса дали португалецът ще заиграе в Саудитска Арабия.

„Отново, не е вярно“, написа Морган в Twitter като отговор на публикация свързана с информацията, че Роналдо ще подпише с Ал Насър - най-успешният клуб в Саудитска Арабия с 29 трофея от местни и международни надпревари. В момента треньор на тима е французинът Руди Гарсия, който преди това беше начело на Марсилия, Рома, Лион, Лил и др.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Според испанския вестник Marca португалецът ще замине за Саудитска Арабия през януари и ще подпише договор за две години и половина при рекордно възнаграждение в историята на футбола - 200 милиона евро на сезон. За сравнение - Лионел Меси и Неймар заработват годишно по 70-75 милиона евро.

Кристиано Роналдо в момента е с Португалия на Мондиала в Катар, където играе за пети път в кариерата си на световни футболни финали. На Роналдо и компания предстои осминафинал срещу Швейцария.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК