ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Всички в Барселона мечтаят за завръщане на Лионел Меси в клуба, а самият футболист проговори за това какво му предстои след края на сезона, когато изтича договорът му с ПСЖ. Аржентинската звезда участва в реклама на компанията Louis Vuitton и призна, че не е сигурен какво следва за него, оставяйки всичко в ръцете на Господ.

„Не знам какво следва… какво крие бъдещето ми. Обичам да си представям, да мисля за неща, които могат да се случат, но наистина не знам какво ще бъде бъдещето ми. Каквото Бог иска да бъде, това ще бъде“, каза звездата на ПСЖ по време на рекламна кампания на Louis Vuitton за бъдещето си.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

35-годишният нападател може да стане свободен агент през лятото и, въпреки че ПСЖ има опция за удължаване на договора му с още една година, все още нищо не е официално обявено. Вчера пък беше съобщено, че още в края на месец март от Барселона са изпратили до Ла Лига своя план за евентуалното привличане на Меси като свободен агент през лятото и не са получили съгласие по някои точки. Клубът обаче скоро ще им изпрати нов такъв. Не е тайна, че каталунците имат проблеми с регистрирането на своите нови попълнения през последните няколко трансферни прозореца заради затрудненията си със спазването на Финансовия феърплей.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК