Селекционерът на Аржентина Серхио Батиста обяви титулярния си състав за първия мач от стартиращия тази нощ турнир Копа Америка 2011. "Гаучосите" излизат срещу Боливия в Ла Плата в откриването на вълнуващата надпревара. Мачът от Група "А" е от 3:45 часа тази нощ и ще бъде предаван директно по TV+ за абонатите на "Булсатком".

Звездата на Манчестър Сити Карлос Тевес ще води атаката на Аржентина, информира националният селекционер Серхио Батиста.

48-годишният специалист реши да направи две промени от състава, който по-рано през месеца надви Саудитска Арабия с 4:0 в контрола в Буенос Айрес.

Крилото на Реал (Мадрид) Анхел Ди Мария остава резерва срещу Боливия, а на негово място ще започне Тевес, който ще си партнира в атака с Лео Меси и Есекил Лавеци.

В центъра на халфовата линия Лукас Билия отстъпва място на опитния Естебан Камбиасо, който ще действа заедно с Хавиер Масчерано. Извън единайсетте са Анхел ди Мария, Хавиер Пасторе и Серхио Агуеро.

Стартовият състав на Аржентина за мача с Боливия: Серхио Ромеро, Хавиер Санети, Николас Бурдисо, Габриел Милито, Маркос Рохо, Хавиер Масчерано, Естебан Камбиасо, Евер Банега, Карлос Тевес, Лионел Меси, Есекил Лавеци