Полузащитникът на Аржентина Хавиер Масчерано очаква с нетърпение началото на най-престижния футболен турнир в Южна Америка - Копа Америка. "Гаучосите" са домакини на надпреварата, а играчът на Барселона се надява това да им бъде от полза за триумфа с титлата.

Мачът на откриването противопоставя Аржентина и Боливия. Двубоят от Група "А" е от 3:45 часа тази нощ и ще бъде предаван директно по TV+ за абонатите на "Булсатком".

"Сега имаме нов треньор и много от играчите също са нови. Нормално е да имаме и нови цели. Да играем у дома е голямо предимство. Никога досега не съм бил на подобен форум пред родна публика, единствено в квалификационни мачове. Сега тръпката е различна. Дано с подкрепата на феновете стигнем до успеха", коментира Масчерано.

"Искаме този трофей и желаем да го спечелим с добра игра. След това ще насочим усилията си към квалификациите за световното първенство. Разполагаме с някои експлозивни нападатели, които са световноизвестни имена във футбола, така че в момента Аржентина е световна сила. Като индивидуалности отборът притежава невероятни футболисти. Сега остава да покажем силата си като колектив", добави играчът на Барселона. /БЛИЦ