ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Байерн спешно картотекира Хари Кейн за днешния мач за Суперкупата на Германия срещу РазенБалшпорт (Лайпциг). Двубоят ще се играе на „Алианц Арена“ в Мюнхен от 21:45 часа.

Това означава, че 30-годишният нападател ще може да дебютира за баварците срещу „червените бикове“, след като по-рано днес беше официално представен като футболист на клуба с четиригодишен договор. Английският национал е най-скъпият футболист в историята на Байерн. Трансферът му е за 100 милиона евро и допълнителни 20 милиона като бонуси.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

При успех на мюнхенския гранд тази вечер, Кейн ще завоюва първия трофей в своята кариера. С Тотнъм и националния отбор на Англия той няма спечелена купа, но има два загубени финала – на Шампионската лига с „шпорите“ през 2019 г. (0:2 от Ливърпул) и на Евро 2020 с „трите лъва“ (след дузпи срещу Италия). През 2017 г. с Тотнъм завърши на второ място във Висшата лига след Челси.

Байерн и РазенБалшпорт (Лайпциг) имат на разположение времето до 16:00 часа да картотекират играчи за днешния мач за Суперкупата на Германия. Именно от това правило баварците се възползваха и регистрираха Хари Кейн.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!